• 1403/02/05
راه اندازی دستگاه رادیوگرافی

عکس برداری دندانپزشکی

با حضور رییس شبکه بهداشت، بخشدار مرکزی، خیرین، دهیار و شوراهای بخش مرکزی شهرستان بختگان دستگاه رادیوگرافی، جهت دندان پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کوشکک راه اندازی شد.

راه اندازی دستگاه رادیوگرافی دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی کوشکک

به گزارش مسوول ستاد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان،روز سه شنبه مورخ چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳ دستگاه رادیوگرافی که با کمک مشترک خیرین، دهیاران و دانشگاه علوم پزشکی خریداری شده بود، در درمانگاه کوشکک نصب ، افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رادیوگرافی میتواند به دندانپزشک در شناسایی مشکلاتی مانند حفره، پوسیدگی دندان، عفونت و دندانهای آسیب دیده کمک کند.

قبلاً در صورت مراجعه مردم به دندانپزشکی و نیاز به عکس ساده، باید یا به مراکز خصوصی در شهر آباده طشک و یا برای استفاده از این امکان بصورت دولتی و احتساب بیمه، به شهرستان های نی ریز و ارسنجان مراجعه می کردند اما اکنون و برای اولین بار در شهرستان این امکان بصورت دولتی در اختیار مردم شریف شهرستان قرار گرفته است.

در پایان شبکه بهداشت و درمان ضمن تشکر از خیرین گرامی، جهت توسعه خدمات دندانپزشکی در بقیه مراکز جامع سلامت روستایی شهرستان از سایر خیرین و نیک اندیشان عرصه سلامت جهت تامین زیر ساخت های این کار ارزشمند و ماندگار دعوت بعمل می آورد.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها