28 مهر 1403

• 1400/03/01
.

بازدید جناب آقای دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به همراه هیات همراه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان

.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان جناب آقای دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به همراه جناب آقای دکتر لطفی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونین ایشان امروز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان بازدید نمودند.

در این بازدید که آقای دکتر فرهاد طهماسبی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و جناب آقای دکتر کاظمی فرماندار محترم شهرستان بختگان نیز ایشان را همراهی می نمودند از ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شبانه روزی آباده طشک بازدید و در ادامه بخش دیالیز به عنوان اولین بخش بیمارستانی شهرستان مورد بازدید قرار گرفت.سپس گزارش خلاصه ای مبنی بر روند درمان شهرستان توسط مهندس محمدجانی رییس شبکه به سمع و نظر آقای دکتر جان بابایی و استاد لطفی رییس محترم دانشگاه و سایر همراهان رسانده شد.و ازایشان خواستند با توجه به اینکه تنها واحد در دسترس مردم شهرستان مرکز شبانه روزی آباده طشک می باشد .نسبت به راه اندازی هر چه سریع تر بخش های اصلی بیمارستان همکاری و حمایت نمایند.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان