27 مهر 1403

شبکه بهداشت و درمان بختگان

بازدید فرمانده سپاه فجر استان فارس از مجموعه خیّرساز شبکه بهداشت و درمان

.

عصر امروز 4 تیر 1401 سردار بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس از مجموعه خیّرساز شبکه بهداشت و درمان بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بختگان و به  نقل از مهندس محمدجانی رئیس شبکه بهداشت و درمان بختگان سردار بوعلی به اتفاق همراهان به منظور تقدیر و تشکر از حرکت نیکوکارانه و جهادی برادران بیاتی در رابطه با ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شهر آباده طشک و ساختمان الحاقی 2200 متری فعلی مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی که به منظور آماده سازی فضای درمانی مهیا گردیده است در محل احداث پروژه ها حضور یافتند.
 محمد جانی افزود توضیحات مفصلی در خصوص ساختمان های مذکور و کاربری آنها برای سردار بوعلی ارائه گردیده است و ایشان از این اقدام ارزنده تقدیر و تشکر نمودند.
در طی این بازدید آقای قدرتی نماینده خیّر نیز توسط فرماندهی سپاه فجر استان فارس مورد تشویق قرار گرفتند./منصور زارع

• گروه خبری : اخبار,شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان