28 مهر 1403

.

تقدیر از پرسنل اورژانس 115 به مناسبت فرا رسیدن 26 شهریور

.

به مناسبت گرامیداشت روز فوریتهای پزشکی و تبریک این روز و با هدف تشکر و قدردانی از زحمات کارکنان اورژانس 115 شهرستان با حضور مهندس معصومی فرماندار شهرستان،مهندس محمدجانی رییس شبکه بهداشت و درمان ، آقای کارگر معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان بختگان و  آقایان باقر قدرتی و محسن آفتابی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بختگان مهندس معصومی فرماندار بختگان در این مراسم با تبریک 26 شهریور روز فوریت های پزشکی به کارکنان اورژانس 115 شهرستان بختگان گفت؛ فعالیت بدون وقفه پرسنل اورژانس در طول شبانه روز، گرما و سرما و شرایط سخت، باعث ایجاد آرامش در میان شهروندان و جامعه می شود که این خود کاری بزرگ و قابل تحسین است.

وی افزود؛ حرفه سخت فوریتهای پزشکی به عنوان فعالیتی جهادگرانه در عرصه سلامت است، که در واقع شهروندان نیازمند به خدمات اورژانسی به دستان توانمند شما امدادگران 115 و دیگر نهادهای امدادی، از مرگ نجات می یابند.

در ادامه مهندس رحمت اله محمدجانی رئیس شبکه بهداشت و درمان بختگان از پرسنل 115 به عنوان جهادگران بی منت خط مقدم حوزه سلامت نام برد که آگاهانه و شجاعانه در دوره کرونایی وارد میدان پرمشقت امداد و نجات شده اند، و کمک به حادثه دیدگان، بیماران و خدمات اورژانسی و درمانی به همنوعان خود در مسیر جلب رضایت حق تعالی، بسیار ارزشمند و قابل تحسین بوده است، که در این راه حتی از بذل جان خویش دریغ نکرده اند،

در پایان با اهداء گل از کارکنان اورژانس 115 تقدیر و تشکر بعمل آمد .

گفتنی است شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان با داشتن شش مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و سه پایگاه اورژانس جاده ای و شهری فعال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار دارد.

• گروه خبری : اخبار,شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان