04 آذر 1403

  • 1399/06/02
  • - تعداد بازدید: 265
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در رستوران ها و عطاری های شهرستان بختگان

.

کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بختگان از رستوران ها و عطاری های این شهرستان بازدید کردند.
 
 
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان، سرپرست شبکه گفت: ید یکی از ریزمغذی هایی است که تاثیر مهمی بر روی سلامتی انسان ها دارد و یکی از مهم ترین روش های تامین ید مورد نیاز بدن، مصرف نمک یددار و استفاده نکردن از نمک دریا است؛ بنابراین سنجش میزان ید موجود در نمک ها، مهم است.
مهندس «رحمت اله محمدجانی» افزود: این نکته را باید در نظر داشت که زیاده روی در مصرف نمک می تواند با بروز بیماری های قلبی عروقی و مزمن در آینده همراه باشد.
او اضافه کرد: در این بازدیدها علاوه بر سنجش میزان ید موجود در نمک ها، میزان و نوع روغن مصرفی هنگام پخت غذا در رستوران ها بررسی می شود.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 28010
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید