کارگاه های قنادی آباده طشک زیر ذره بین نظارت واحد سلامت محیط
رییس مرکز بهداشت و درمان منطقه آباده طشک، از بازدید و نظارت کارشناسان واحد سلامت محیط این مرکز بر تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان منطقه آباده طشک، «خسرو زارعی» افزود: بازرسان واحد سلامت محیط ضمن بازدید و نظارت بر تمام شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی، آموزش های لازم در زمینه رعایت بهتر شرایط بهداشتی و هشدارهای لازم در زمینه استفاده نکردن از انواع افزودنی های غیرمجاز از جمله رنگ های مصنوعی را به متصدیان، ارایه دادند.
او اضافه کرد: در این بازدیدها تمام شرایط عرضه، بهداشت فردی، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات مواد اولیه مصرفی و رنگ های غیرمجاز، بررسی شد.
مسوول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت و درمان آباده طشک گفت: در زمینه استفاده از رنگ های غیرمجاز در تهیه شیرینی، اخطارهایی در گذشته به صورت کتبی به متصدیان مراکز تهیه داده شده، اما در مواردی به این موضوع توجه نشد، از آنجا که رنگ های مورد استفاده در مواد غذایی اثرات زیانباری بر کبد و کلیه ها و بهره هوشی به ویژه در کودکان دارد، این مراکز تهیه و توزیع شیرینی از نظر استانداردهای سلامت محور به شدت تحت کنترل واحد سلامت محیط قرار دارند.
مهندس «بابری» ادامه داد: ضمن جمع آوری تمامی رنگ های غیرمجاز در کارگاه های قنادی این منطقه، با متخلفان برخورد قانونی شد.
او مهمترین خطرات شناسایی شده در کارگاه های قنادی را شامل رعایت نکردن بهداشت فردی، استفاده از مواد غذایی غیراستاندارد، استفاده از ظروف غیربهداشتی، استفاده از روغن های سوخته، استفاده از رنگ های غیرمجاز و محیط غیربهداشتی برشمرد.
نظر دهید