کارگاه های قنادی و شیرینی فروشی های منطقه آباده طشک زیر ذره بین مهندسین بهداشت محیط
ادامه بازرسی های ماه مبارک رمضان
رییس شبکه بهداشت و درمان منطقه آباده طشک از تشدید نظارت بر قنادی ها و جمع آوری شیرینی های غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته در منطقه آباده طشک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ودرمان منطقه آباده طشک ، «خسرو زارعی» با اشاره به اینکه طرح نظارت بهداشتی در طول سال اجرا و در ایام خاص از جمله تابستان، تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان تشدید می شود گفت: در بازدید از کارگاه قنادی و شیرینی فروشی ها، مواردی مانند مواد اولیه شیرینی ها همچون روغن، تخم مرغ، آرد و شکر، بهداشت محیط کارگاه های پخت شیرینی، بهداشت فردی متصدی و کارگران، تاریخ تولید و انقضای محصولات و رعایت اصول و قوانینی که باید تولیدکنندگان مدنظر قرار دهند، مورد نظارت و بررسی قرار می گیرد.
او ادامه داد: شهروندان در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی تهیه و توزیع مواد غذایی می توانند مراتب را با شماره تلفن 190 به سامانه شکایات بهداشتی وزارت بهداشت اطلاع دهند.
نظر دهید