02 آذر 1403

  • 1398/06/23
  • - تعداد بازدید: 286
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در منطقه آباده طشک انجام می شود؛ نظارت ویژه کارشناسان سلامت محیط در ایام محرم و صفر

در منطقه آباده طشک انجام می شود؛ نظارت ویژه کارشناسان سلامت محیط در ایام محرم و صفر

کارشناسان واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان آباده طشک در دهه ابتدایی ماه محرم، نظارت ویژه ای بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی داشتند.

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان منطقه آباده طشک، رئیس مرکز بهداشت و درمان آباده طشک گفت: تیم های بازرسی واحد سلامت محیط در ایام محرم و صفر بر هیات های عزاداری و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت می کنند.

«خسرو زارعی» قرار ندادن مواد غذایی گرم در ظرف پلاستیکی را از مهمترین توصیه های بهداشتی در این زمینه دانست و افزود: برای جلوگیری از بیماری های روده ای، بهترین زمان توزیع وصرف غذای گرم بین هیات ها و اجتماعات، کمتر از دو ساعت پس از توزیع نذورات است.

او ادامه داد: استفاده از مواد اولیه غذای استاندارد و بهداشتی و رعایت بهداشت فردی در هنگام پخت و پز نیز موجب کاهش بروز بیماری های قابل انتقال از غذا در جامعه می شود.

زارعی یادآور شد: رعایت بهداشت ساختمان، تجهیزات، نظافت فردی و تهیه و نصب وسایل اطفای حریق برای جلوگیری از آتش سوزی احتمالی، از جمله مواردی است که در این بازدیدها مورد توجه قرار گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 9735
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید