در منطقه آباده طشک انجام می شود؛ نظارت ویژه کارشناسان سلامت محیط در ایام محرم و صفر
در منطقه آباده طشک انجام می شود؛ نظارت ویژه کارشناسان سلامت محیط در ایام محرم و صفر
کارشناسان واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان آباده طشک در دهه ابتدایی ماه محرم، نظارت ویژه ای بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی داشتند.
«خسرو زارعی» قرار ندادن مواد غذایی گرم در ظرف پلاستیکی را از مهمترین توصیه های بهداشتی در این زمینه دانست و افزود: برای جلوگیری از بیماری های روده ای، بهترین زمان توزیع وصرف غذای گرم بین هیات ها و اجتماعات، کمتر از دو ساعت پس از توزیع نذورات است.
او ادامه داد: استفاده از مواد اولیه غذای استاندارد و بهداشتی و رعایت بهداشت فردی در هنگام پخت و پز نیز موجب کاهش بروز بیماری های قابل انتقال از غذا در جامعه می شود.
زارعی یادآور شد: رعایت بهداشت ساختمان، تجهیزات، نظافت فردی و تهیه و نصب وسایل اطفای حریق برای جلوگیری از آتش سوزی احتمالی، از جمله مواردی است که در این بازدیدها مورد توجه قرار گرفته است.
نظر دهید