• 1403/02/06
برگزاری اردوی جهادی پزشکان بمناسبت هفته سلامت

هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان، امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت بمناسبت ششمین روز از هفته ملی سلامت، اردوی جهادی به همت کارکنان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار گردید. در این حرکت جهادی و خدا پسندانه، که در منطقه محروم روستای قاسم آباد و در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی این روستا برگزار شد، خدماتی از قبیل ویزیت بیماران توسط پزشک عمومی، دندان پزشک، متخصص داخلی و متخصص ارتوپد و همچنین غربالگری قند و فشار خون انجام شد. در این اردوی نیمروزی که از ساعت ۸ تا ۱۳ برگزار گردید حدودا ۳۰۰ ویزیت در زمینه های مختلف انجام شد. دکتر مسعود قریب مطلق، رئیس شبکه بهداشت و درمان با حضور در این اردوی جهادی علاوه بر ویزیت بیماران، پای حرف مردم در خصوص شنیدن مشکلات و مسائل شأن نیز نشستند. در طول این حرکت جهادی کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مرکز قاسم آباد اعم از پزشک، پرستار، نگهبان، نیروی پذیرش، کارشناسان و مامای مرکز همچنین بهورزان با همکاری پاسداران ناحیه سپاه، در پذیرش و نظم دهی به مراجعه کنندگان و تکریم آنها نقش به سزایی ایفا کردند .

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها