09 خرداد 1404

  • 1404/03/06
  • - تعداد بازدید: 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان

فواید استفاده از نان کامل و فهرست نانوایی های عرضه کننده نان کامل در استان فارس

نان کامل، با تمام دانه‌های سبوس‌دار و جوانه‌ها منبعی غنی از مواد مغذی است که برای سلامتی بسیار مفید است. در مقایسه با نان سفید، نان کامل سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
 
مزایای نان کامل:

فیبر بالا: فیبر محلول و نامحلول موجود در نان کامل به هضم غذا کمک می‌کند، سطح قند خون را تنظیم می‌کند و می‌تواند به کاهش کلسترول کمک کند. این امر به سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری‌های گوارشی کمک شایانی می‌کند.

مواد مغذی متنوع: نان کامل حاوی ویتامین‌های گروه B، منیزیم، آهن، روی و سایر مواد معدنی ضروری برای عملکرد صحیح بدن است. این مواد مغذی نقش مهمی در انرژی‌زایی، رشد و ترمیم بافت‌ها و عملکرد سیستم ایمنی دارند.

کنترل قند خون: فیبر موجود در نان کامل به کندتر جذب شدن قند در خون کمک می‌کند و از نوسانات ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. این مزیت برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض خطر ابتلا به دیابت بسیار حائز اهمیت است.

سلامت قلب: فیبر محلول موجود در نان کامل می‌تواند به کاهش کلسترول LDL (بد) کمک کند و به سلامت قلب و عروق کمک کند.

سلامت گوارشی: فیبر نامحلول موجود در نان کامل به نرمی و راحت تر شدن حرکت مواد زائد در روده کمک کرده و از یبوست جلوگیری می کند.


《محمدمهدی تقوی طلب》،کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بختگان 
 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 125258
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید